منتديات ماى إبداع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات ماى إبداع


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة المكرونة بالتونه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Ặlęẍ
عضو نشيط
عضو نشيط
Ặlęẍ


- [ ڪِتـابَاتِيّ » - [ ڪِتـابَاتِيّ » : 142
- [ جنسيتك » ذكر - [ نٍقآأطيٍ » - [ نٍقآأطيٍ » : 418
- [ آلتًسجيلٍ » - [ آلتًسجيلٍ » : 14/04/2014
- [ بلدى » - [ بلدى » : مصر
- [تاريخ الميلاد» - [تاريخ الميلاد» : 17/01/1990
العمر : 34

طريقة المكرونة بالتونه Empty
مُساهمةموضوع: طريقة المكرونة بالتونه   طريقة المكرونة بالتونه Icon_minitime1الخميس أبريل 24, 2014 11:59 pm

النهارده بقى حقولكم على طريقة المكرونة بالتونه

[size=24]المكونات 
[/size]


علبة تونة قطع اساسي قطع بتبقى احلى



كسبره وبقدونس خضر وياريت ناخد بس الورق من غير العروق



مكرونة اي نوع بتفضلو انا استخدمت المره دي اسبتاغيتي



[size=24]ثوم[/size]


قرن فلفل احمر لو مش بتحبو السبايسي بلالاش بس الوصفه اصلا سبايسي



[url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B1%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A7%C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1 %C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%AA%C3%98%C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0 %C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B3 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B5%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B5%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7 %C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9E%C3%98 %C3%98%C5%92 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C5%92%C3%98%C2%AC%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%A8%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1%C3%98%C5%92%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%A7%C3%98%C5%92%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%AA%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AA%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%CB%86%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9]ملح ، فلفل،جنزبيل ب[/url]ودر،شطه حمرا،كمون



طماطميتين متقطعين وفلفل رومي مقطع


طبعا صلصة معلبه



اول شيء حنعمله حنسلق المكرونه عادي على جنب




وبعدين في الهون او الكبه 

[url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B1%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A7%C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1 %C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%AA%C3%98%C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0 %C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B3 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B5%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B5%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7 %C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9E%C3%98 %C3%98%C5%92 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C5%92%C3%98%C2%AC%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%A8%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1%C3%98%C5%92%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%A7%C3%98%C5%92%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%AA%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AA%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%CB%86%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9]حنحط التوم والكسبره والبقدونس [/url]وكل البهارات بتاعتنا والفلفل الاحمر 

ونطحنهم كويس اوووووووووووووووي



وبعدين حنحط في الحله شوية زيت دره طبعا زي ممنوع السمنه

وعلى نار هاديه حنشوح التوم والبهارات دول حتشمي ريحه حيغمن عليكي علطولطريقة المكرونة بالتونه Smiley-shiningsmile


يدوبك تبتدي ريحتها تطلع ننزل بالتونه والفلفل والطماطم نشوحهم شوية



[size=32]وبعدين حننزل بالصلصه وشوية ميه[/size]


وبعدين نسيبها تتسبك شوية وده 



وبعدين حنروح نخطف المكرونه اللي سلقناها في الاول وفي الطبق حنحطها ونحط الصوص عليها 

وبالهنا والشفا 




















































الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://myabda3.0wn0.com/
Ahmed Refaat
صاحب الموقع
صاحب الموقع
Ahmed Refaat


- [ ڪِتـابَاتِيّ » - [ ڪِتـابَاتِيّ » : 1127
- [ جنسيتك » ذكر - [ نٍقآأطيٍ » - [ نٍقآأطيٍ » : 1534
- [ آلتًسجيلٍ » - [ آلتًسجيلٍ » : 23/12/2013
- [ بلدى » - [ بلدى » : مصر
- [تاريخ الميلاد» - [تاريخ الميلاد» : 24/03/1999
العمر : 25

طريقة المكرونة بالتونه Empty
مُساهمةموضوع: _da3m_17   طريقة المكرونة بالتونه Icon_minitime1الجمعة أبريل 25, 2014 1:28 am

موضوع رائع بوركت
طريقة المكرونة بالتونه 4
طريقة المكرونة بالتونه 128711691410
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://myabda3.0wn0.com
 
طريقة المكرونة بالتونه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل باستي
» طريقة عمل شوربة سى فود
» طريقة شحن zp علي كروس فاير
» طريقة عمل سندوتش ايس كريم
»  طريقة عمل محشي الملفوف بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ماى إبداع :: أرشيف المنتدى :: سلة المهملات-
انتقل الى: