Ặlęẍ عضو نشيط
- [ ڪِتـابَاتِيّ » : 142 - [ نٍقآأطيٍ » : 418 - [ آلتًسجيلٍ » : 14/04/2014 - [ بلدى » : - [تاريخ الميلاد» : 17/01/1990 العمر : 34
| موضوع: طريقة المكرونة بالتونه الخميس أبريل 24, 2014 11:59 pm | |
| النهارده بقى حقولكم على طريقة المكرونة بالتونه [size=24]المكونات [/size] علبة تونة قطع اساسي قطع بتبقى احلى
كسبره وبقدونس خضر وياريت ناخد بس الورق من غير العروق مكرونة اي نوع بتفضلو انا استخدمت المره دي اسبتاغيتي [size=24]ثوم[/size]قرن فلفل احمر لو مش بتحبو السبايسي بلالاش بس الوصفه اصلا سبايسي [url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B1%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A7%C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1 %C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%AA%C3%98%C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0 %C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B3 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B5%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B5%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7 %C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9E%C3%98 %C3%98%C5%92 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C5%92%C3%98%C2%AC%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%A8%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1%C3%98%C5%92%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%A7%C3%98%C5%92%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%AA%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AA%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%CB%86%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9]ملح ، فلفل،جنزبيل ب[/url]ودر،شطه حمرا،كمون طماطميتين متقطعين وفلفل رومي مقطعطبعا صلصة معلبه اول شيء حنعمله حنسلق المكرونه عادي على جنب
وبعدين في الهون او الكبه [url=http://forums.fatakat.com/%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B1%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A7%C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1 %C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%AA%C3%98%C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0 %C3%98%C2%A8%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B4 %C3%98%C2%A8%C3%98%C2%B3 %C3%98%C2%A7%C3%99%E2%80%9E%C3%99%CB%86%C3%98%C2%B5%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B5%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C2%A7 %C3%98%C2%B3%C3%98%C2%A8%C3%98%C2%A7%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%B3%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9E%C3%98 %C3%98%C5%92 %C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%98%C5%92%C3%98%C2%AC%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%A8%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%A8%C3%99%CB%86%C3%98%C2%AF%C3%98%C2%B1%C3%98%C5%92%C3%98%C2%B4%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A1 %C3%98%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%B1%C3%98%C2%A7%C3%98%C5%92%C3%99%C6%92%C3%99%E2%80%A6%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A0%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%A7%C3%98%C2%B7%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0%C3%98%C2%AA%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%98%C2%AA%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9%C3%99%C5%A0%C3%99%E2%80%A0 %C3%99%CB%86%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E%C3%99%C2%81%C3%99%E2%80%9E %C3%98%C2%B1%C3%99%CB%86%C3%99%E2%80%A6%C3%99%C5%A0 %C3%99%E2%80%A6%C3%99%E2%80%9A%C3%98%C2%B7%C3%98%C2%B9] حنحط التوم والكسبره والبقدونس [/url]وكل البهارات بتاعتنا والفلفل الاحمر ونطحنهم كويس اوووووووووووووووي وبعدين حنحط في الحله شوية زيت دره طبعا زي ممنوع السمنه
وعلى نار هاديه حنشوح التوم والبهارات دول حتشمي ريحه حيغمن عليكي علطول
يدوبك تبتدي ريحتها تطلع ننزل بالتونه والفلفل والطماطم نشوحهم شوية[size=32] وبعدين حننزل بالصلصه وشوية ميه[/size] وبعدين نسيبها تتسبك شوية وده وبعدين حنروح نخطف المكرونه اللي سلقناها في الاول وفي الطبق حنحطها ونحط الصوص عليها
وبالهنا والشفا
| |
|
Ahmed Refaat صاحب الموقع
- [ ڪِتـابَاتِيّ » : 1127 - [ نٍقآأطيٍ » : 1534 - [ آلتًسجيلٍ » : 23/12/2013 - [ بلدى » : - [تاريخ الميلاد» : 24/03/1999 العمر : 25
| |